Programma
CHAI 2023

Chai

Chai

Sunday 5 November 2023

Sunday 5 November 2023

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit Japanse viertal werd in 2012 opgericht in Nagoya door de eeneiige tweeling Mana en Kana, waar vervolgens de extra bandleden Yuna en Yuuki bij werden gevraagd. In 2017 verscheen het debuutalbum 'PINK' via het gerenommeerde Amerikaanse label Burger Records, waarvoor ze door Pitchfork met een 8.3 werden beloond. CHAI was in Nederland voor het eerst te zien op de mei-editie van London Calling 2019. 'PINK' kreeg lovende kritieken en trok de aandacht van verschillende beroemdheden buiten de muziekindustrie. In 2020 nam CHAI deel aan het nieuwe album van Gorillaz en tekende een contract met het Amerikaanse label Sub Pop om een wereldwijde impact te maken. Dit jaar wordt een nieuwe plaat verwacht.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • CHAI

Chai

Gratis met Indiestadpas 2023

Zonneprijs is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2023. De Indiestadpas 2023 is verkrijgbaar via de website van Indiestad. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Meld je aan voor dit event
Gratis met de Indiestadpas 2023

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma