Programma
Unlocked Chagall2 1

Chagall

Chagall

donderdag 26 augustus 2021

donderdag 26 augustus 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 20:00, Hoofdprogramma: 20:30

Paradiso kan weer programma's organiseren omdat de coronamaatregelen zijn versoepeld. Vanwege de beperkte zaalcapaciteit (maximaal 250 bezoekers) is het bij dit programma niet nodig een negatieve testuitslag of vaccinatiebewijs te tonen bij de ingang. 

Je hoeft voor dit programma géén coronatoegangsbewijs te laten zien bij binnenkomst. Bezoekers houden onderling 1,5 meter afstand tot elkaar. In Paradiso is het dragen van een mondkapje sinds 26 juni 2021 niet verplicht, maar het wordt wel aangeraden deze bij verplaatsingen in het gebouw te dragen. Bekijk deze pagina voor alle geldende coronamaatregelen binnen Paradiso. 

  • Programma met zitplaatsen
  • Tickets alleen online verkrijgbaar

Chagall is een Nederlandse elektronische muziekproducer, zangeres, songwriter en performer, maar bovenal een innovator op het gebied van muziek en technologie. Ze creëert met de allernieuwste technologie: muziekcontrollers op basis van sensortechnologie en virtuele simulaties, muziek door het bewegen van haar lichaam. Ook de visuele effecten die te zien zijn tijdens haar bijzondere liveshows worden op deze manier in realtime bestuurd.

Sinds 2014 is Chagall onderdeel van de Londense muziektech-startup MiMU en maakt ze gebruikt van de zogenaamde 'MiMU Gloves'. In 2017 produceerde ze met deze MiMU-handschoenen haar eerste volledige liveset, waarmee ze optredens gaf over heel de wereld tijdens evenementen als TEDx, Ableton's Loop conferentie, de Dutch Design Week en het Reeperbahn Festival. In 2019 nam Chagall de volgende stap in haar carrière en creëerde ze haar tweede performance ADVAITA, waarin ze naast de MiMU-handschoenen gebruik maakt van een Xsens motion capture-pak. 

Haar nieuwste voorstelling draagt de naam ‘Unlocked’. In deze show onderzoekt Chagall haar relatie met een reactieve licht-kunst installatie genaamd B.A.B.Y. (Bionic Assistant for Becoming Yourself). Terwijl Chagall live alle muziek en licht bestuurt ontstaat er een organisch & intiem samenspel tussen het menselijk lichaam, stem, licht en muziek. ‘Unlocked' is op 26 augustus te zien in Paradiso. 

Unlocked is een coproductie van Paradiso Melkweg Productiehuis en Explore the North.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Chagall
Chagall - Unlocked

Chagall

Unlocked - Behind The Scenes

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma