Programma
Chad vangaalen web

Chad VanGaalen

Chad VanGaalen

Wednesday 30 May 2018

Wednesday 30 May 2018

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

De Canadese singer-songwriter Chad VanGaalen is een creatieve duizendpoot die niet alleen op muzikaal vlak actief is. Hij is ook illustrator, instrumentbouwer en maakt zijn eigen videoclips. VanGaalen zat ongeveer tien jaar lang in zijn eentje in de kelder onder zijn huis muziek op te nemen. Omringd door instrumenten en een viersporenrecorder nam hij het ene nummer na het andere op. In 2005 kwam hij naar buiten met een keuze uit de vele nummers en bracht het debuut ‘Infiniheart’ uit, een jaar later gevolgd door ‘Skelliconnection’. Prachtige, delicate popliedjes met sfeervolle elektronica, gitaar en de hoge bezwerende stem van VanGaalen. Als Neil Young of Fleet Foxes op hun breekbaarst. Afgelopen september verscheen alweer het zesde album 'Light Information' via Sub Pop Records. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Chad VanGaalen
Op woensdag 30 mei geeft de Canadese singer-songwriter Chad VanGaalen een optreden in de kleine zaal van Paradiso in Amsterdam.

Pine and Clover

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma