Programma
Celeste web

Celeste

Celeste

vrijdag 24 april 2020

vrijdag 24 april 2020

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

(English info below)
Nederlands:
Het concert van Celeste op 24 april is afgelast vanwege het annuleren van haar Europese tour in verband met het coronavirus. Gezien de omvang van het programma van Paradiso dat in maart en april al is afgelast, kan het een aantal weken duren voordat er meer informatie is over de opgeschorte programma’s. Wanneer alle details duidelijk zijn, wordt per programma een e-mail met informatie naar alle ticketkopers verstuurd. Updates over programma’s zullen ook beschikbaar komen op de programma-pagina’s op onze website.
Meer informatie

English:
The Celeste concert of April 24th is cancelled due to the postponement of her European tour due to the coronavirus. Due to the extensive amount of events in Paradiso that's been suspended in March and April, it may take a few weeks before there is more information on the consequences. When more details are known, information will be sent by email to all ticket holders.
More info

===============

De jonge zangeres Celeste is gezegend met een prachtige soulstem. De Britse is slechts 24 jaar oud, maar wordt nu al in het rijtje Etta James, Otis Redding, Ella Fitzgerald en Amy Winehouse genoemd. Luister maar eens naar de single 'Lately', een ontspannen soulnummer met jazzinvloeden en het typerende stemgeluid van Celeste. Naast de eerder genoemde artiesten wordt er ook veel inspiratie geput uit het werk van Frank Ocean. Na enkele onafhankelijke EP's uitgebracht te hebben werd Celeste al snel opgepikt door platenlabel Universal, waarop dit jaar de officiële debuut EP 'Lately' uitkwam. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Celeste
Op vrijdag 24 april 2020 geeft Celeste een concert in Paradiso Noord in Amsterdam. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Celeste

Strange

Op vrijdag 24 april 2020 geeft Celeste een concert in Paradiso Noord in Amsterdam. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Celeste

Lately

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma