CAUSES1 AWH 1110

Causes (extra optreden)

Causes (extra optreden)

1 jun 2017

1 jun 2017

Vondelkerk

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Paradiso presenteert Causes in de Vondelkerk. Adres: Vondelstraat 120-A, Amsterdam. Het optreden op vrijdag 2 juni is uitverkocht

De subtiele gitaarpatronen van Causes, samen met de stem van singer-songwriter Rupert Blackman, raken je meteen. Blackman liet Londen achter zich en vestigde zich in Utrecht om daar met band verder te gaan. Eind 2014 kwam de band in een keer op de radar van muziekminnend Nederland met catchy debuutsingle ‘Teach Me How To Dance’. Een platina status volgde snel en in 2016 verscheen debuutalbum ‘Under Bridges That You Built For Me’ van het viertal. Na uitverkochte tours in datzelfde jaar doet Causes het dit jaar rustiger aan tijdens het schrijven van de tweede plaat. Maar toch kan het viertal het niet laten een klein aantal optredens te geven op zorgvuldig uitgekozen locaties zoals de prachtige Vondelkerk.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Vondelkerk

  • Causes
CAUSES1 AWH 1110

Route naar Vondelkerk

De Vondelkerk is gevestigd op Vondelstraat 120A, direct naast het Vondelpark in Amsterdam. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. We raden af om met de auto te komen. 

Paradiso Programme

Programma