Programma
CASISDEAD 2 mb

CASISDEAD

Thursday 29 February

In Bitterzoet

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Ticket € 20,00

Inclusief daglidmaatschap

Prijs is inclusief € 3,00 servicekosten
Inclusief daglidmaatschap

Prijs is inclusief € 3,00 servicekosten
Inclusief daglidmaatschap

CASISDEAD heeft dit jaar zijn langverwachte debuutalbum ‘Famous Last Words’ uitgebracht. Het album is een uitbreiding van het dystopische futurisme dat het publiek heeft weten te boeien sinds hij zichzelf voor het eerst introduceerde in 2013. In de afgelopen tien jaar heeft hij fans gezegend met culthits en tegelijkertijd zijn anonimiteit bewaard. Daarnaast heeft hij media-aandacht gemeden en verschillende maskers opgezet; een afwijzing van de schijnwerpers die heeft geholpen folklore te creëren rond een rapper die wordt beschouwd als een van de meest inventieve tekstschrijvers van het Verenigd Koninkrijk.

‘Famous Last Words’ is het debuutalbum van CASISDEAD, een rapper die zich in zijn muziek richt op een dystopische wereld. Het album fungeert als een sci-fi film en rap project, doordrenkt met synthpop en geïnspireerd door de jaren tachtig. CASISDEAD weeft verhalen van verlies en spijt in een duistere wereld geregeerd door het DEADCORP-bedrijf. Het bevat samenwerkingen met artiesten zoals Neil Tennant en heeft een filmische ervaring, compleet met gesproken woord intermezzo's. Het album is een unieke mix van rap en dystopie, met CASISDEAD in een eigen artistiek universum. Ter ere van de release maakt hij een stop in Bitterzoet.

Line-up

Bitterzoet

  • CASISDEAD
CASISDEAD

CASISDEAD

PAT EARRINGS

CASISDEAD op Spotify

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma