Programma
Cash Savage2021 photoby Naomi Lee Beveridge 37

Cash Savage & The Last Drinks

Cash Savage & The Last Drinks

vrijdag 10 november 2023

vrijdag 10 november 2023

In Bitterzoet

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Cash Savage & The Last Drinks is een Australische alternatieve band geleid door singer-songwriter Cash Savage, die groot is in Melbourne's muziek en queer gemeenschap. De muziek van de band is beïnvloed door genres als post-punk, blues en country, en behandelt vaak politieke en sociale thema's. De band heeft inmiddels meerdere albums uitgebracht, die allemaal werden geprezen om hun rauwe energie en emotionele intensiteit. 

In 2023 komt het album 'So This Is Love' uit, waar het thema kwetsbaarheid als een breuklijn door het album loopt. Kwetsbare geestelijke gezondheid, een kwetsbare economie, de kwetsbaarheid van het milieu en onze persoonlijke relaties, allemaal op de rand van de afgrond, dreigend te barsten onder de druk; dit is het beladen terrein dat 'So This Is Love' bewoont en onverschrokken verkent.

In de loop der jaren heeft Cash Savage & The Last Drinks een steeds groter publiek aangetrokken en staan ze bekend om hun intense live-optredens en de compromisloze teksten van Savage. Op 10 november geeft de band een concert in Bitterzoet. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • Cash Savage and the Last Drinks
Cash Savage & The Last Drinks - Keep Working At Your Job

Cash Savage & The Last Drinks

Keep Working At Your Job

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma