Programma
Caroline Paradiso LR

Caroline Polachek + Doss

Caroline Polachek + Doss

Friday 24 February 2023

Friday 24 February 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit is het verplaatste programma van 24 oktober 2022. Tickets gekocht voor die datum zijn ook geldig voor deze datum.

Caroline Polachek kent in haar carrière uiteenlopende verschijningsvormen. De Amerikaanse zangeres werd bekend met synthpopduo Chairlift, maar experimenteerde ook met ambient onder de noemer CEP en ontplooide haar artpop-persoonlijkheid als Ramona Lisa. Daarnaast heeft ze als songwriter en producer een indrukwekkend cv opgebouwd; haar credits worden genoemd bij tracks van onder meer Beyoncé, Solange, Travis Scott en Charli XCX.

De muzikale alleskunner bracht in 2019 met het album 'Pang' voor het eerst muziek uit onder haar eigen naam; etherische, elektronische pop waarin haar heldere falsetstem altijd delicaat maar krachtig naar voren komt. Vorig jaar ging het nummer 'So Hot You're Hurting My Feelings' viral op TikTok en even daaropvolgend werd single 'Bunny Is A Rider' door Pitchfork uitgeroepen tot het beste nummer van het jaar 2021. Begin 2022 bracht Polachek samenwerkingen uit met Flume en Charil XCX en voor later dit jaar staat er meer nieuwe muziek én een concert in de grote zaal van Paradiso op de planning.

Support act: Doss

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Caroline Polachek
  • Doss

Afterparty in de Kelder

Na afloop van het concert kun je door naar de Kelder voor de afterparty, waar dj-duo Charlie Avalon jouw lievelings indie-, electro- en popbangers gaat draaien. 

Op vrijdag 24 februari geeft Caroline Polachek een concert in Paradiso Amsterdam. Klik hier voor tickets en meer informatie.

Caroline Polachek

So Hot You're Hurting My Feelings

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma