Programma
Canshaker Pi 01 foto Camiel Muiser

Canshaker Pi + Petersburg

Canshaker Pi + Petersburg

zaterdag 7 maart 2020

zaterdag 7 maart 2020

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 21:00

Wat goed is, komt snel. Dat is de stormachtige carrière van Canshaker Pi in vijf woorden. En daar gingen de Amsterdammers in gestaag tempo mee door. Na twee succesvolle platen en ontelbare optredens in binnen- en buitenland, verscheen onlangs het derde album 'Okay Decay', welke op niets dan lovende kritieken mocht rekenen. De band kondigde tegelijkertijd aan om hierna een pauze in te lassen. Dit is dus voorlopig één van de laatste keren dat je de band live kunt zien. 

Op deze avond in Paradiso Noord nemen ze Petersburg mee. De band heette voorheen Petersburg Orderer en kwam tot stand in 2015 toen Camiel Muiser EP 'Proved News' onder die naam opnam, mede mogelijk gemaakt door zijn gitaar en een drummachine. Boris de Klerk (ex-Canshaker Pi) werd er al snel bij gehaald en sindsdien is Muiser zanger en drummer, speelt Erik van der Paardt bas en Jilles de Kleef (Torii, Global Charming) gitaar. Met zo'n team hadden ze de tweede helft van de naam niet meer nodig en nu gaat de band als Petersburg door het leven. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Canshaker Pi
  • Petersburg
Op 7 maart spelen Canshaker Pi en Petersburg hun indierock in Paradiso Noord. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Canshaker Pi

Put A Record Out

Op 7 maart spelen Canshaker Pi en Petersburg hun indierock in Paradiso Noord. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Petersburg

Today

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma