Programma
Candy Dulfer Low Res

Candy Dulfer

Candy Dulfer

woensdag 30 december 2020

woensdag 30 december 2020

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Nederlands:
Het concert van Candy Dulfer in Paradiso op 30 december 2020 is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op 24 december 2021. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

English:
The Candy Dulfer concert on December 30, 2020 is postponed to December 24, 2021. The location and times have not changed. Bought tickets remain valid for the new date of the concert. All ticket buyers will receive an e-mail with details shortly. We kindly request visitors to refrain from approaching us for more information by email or telephone. 

Nederlands bekendste saxofonist Candy Dulfer sluit in december wederom het jaar in stijl af met een concert in Paradiso. Dulfer staat met haar fantastische begeleidingsband al tientallen jaren garant voor fantastische smooth jazz, soul en funk, zowel live als op plaat.

Het begon allemaal met de release haar debuutalbum ‘Saxuality’ uit 1990, dat prompt werd genomineerd voor een prestigieuze Grammy Award. Dulfer werkte vervolgens in de loop van haar carrière samen met iconische artiesten als Prince, Van Morrison, Aretha Franklin, Blondie, Beyoncé, Lionel Richie, Pink Floyd, Kane en vele anderen. Ze verkocht miljoenen albums en scoorde meerdere nummer 1-hits in de Verenigde Staten. 

Veelgevraagd podiumbeest Candy is vrijwel altijd op tournee; van uitverkochte festivals en concertzalen over de hele wereld tot jazz cruises langs het Caribisch gebied tot shows in de Ziggo Dome met de Ladies Of Soul; Candy Dulfer draait haar hand er niet voor om en zit nooit stil. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Candy Dulfer
Candy Dulfer - Live

Candy Dulfer

Live

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Candy Dulfer - My Funk

Candy Dulfer

My Funk

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma