Programma
Candy Dulfer website Paradiso

Candy Dulfer - Sax, Candy & Rock-'n-Roll show - 19:30 uur

Candy Dulfer - Sax, Candy & Rock-'n-Roll show - 19:30 uur

woensdag 30 december 2020

woensdag 30 december 2020

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 18:45, Hoofdprogramma: 19:30

  • Programma met zitplaatsen
  • Beperkt aantal tickets per persoon
  • Tickets alleen online verkrijgbaar

Nederlands:
De theatervoorstelling van Candy Dulfer - Sax, Candy & Rock-'n-Roll - op 30 december 2020 is verplaatst naar 26 februari 2021. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

English:
The Candy Dulfer - Sax, Candy & Rock-'n-Roll-show on December 30, 2020 has been moved to February 26, 2021. The location and starting times have not been adjusted. Tickets already purchased remain valid for the new date. Ticket buyers will receive an email with more information. We request that visitors do not ask for more information by telephone or e-mail.

--

’s Werelds bekendste saxofoniste is voor het eerst in dertig jaar niet ergens aan de andere kant van de wereld op tournee met haar band. De oorzaak is bekend, maar het gevolg een unieke voorstelling waarin Candy natuurlijk sax speelt maar ook met humor en passie vertelt over haar avonturen met wereldsterren als Prince en Blondie, haar prille begin bij fanfare Jeugd doet leven en haar liefde voor natte doekjes en patat met mayonaise. Candy wordt tijdens de voorstelling begeleid door Roger Happel en Cyril Directie.

In haar in 2017 verschenen boek “Sax, Candy & Rock-’n-roll" vertelde ze openhartig over haar leven en werk: hoe haar ouders ervoor zorgden dat ze niet zoals Amy Winehouse eindigde, over feestjes van Prince met als enige gasten Kim Basinger en zijzelf, over hoe het er écht aan toe gaat on the road, over liefde en vriendschap en hoe het is om als vrouw de baas van de band te zijn. In deze unieke theatervoorstelling een kijkje in het leven van Prince’s favoriete saxofoniste.

Candy Dulfer
Dulfer staat met haar fantastische begeleidingsband al tientallen jaren garant voor fantastische smooth jazz, soul en funk, zowel live als op plaat. Het begon allemaal met de release haar debuutalbum ‘Saxuality’ uit 1990, dat prompt werd genomineerd voor een prestigieuze Grammy Award. Dulfer werkte vervolgens in de loop van haar carrière samen met iconische artiesten als Prince, Van Morrison, Aretha Franklin, Blondie, Beyoncé, Lionel Richie, Pink Floyd, Kane en vele anderen. Ze verkocht miljoenen albums en scoorde meerdere nummer 1-hits in de Verenigde Staten. Veelgevraagd podiumbeest Candy is vrijwel altijd op tournee; van uitverkochte festivals en concertzalen over de hele wereld tot jazz cruises langs het Caribisch gebied tot shows in de Ziggo Dome met de Ladies Of Soul; Candy Dulfer draait haar hand er niet voor om en zit nooit stil. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Candy Dulfer
Candy Dulfer - My Funk

Candy Dulfer

My Funk

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma