Programma
Candy Dulfer web

Candy Dulfer presenteert: The Purple Jam - Summer Edition

Candy Dulfer presenteert: The Purple Jam - Summer Edition

maandag 22 juli

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Ticket € 50,40

Voor leden

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Deze zomer brengt saxofoniste Candy Dulfer een eerbetoon aan haar mentor Prince met 'The Purple Jam - Summer Edition' in Paradiso. Bij dit exclusieve concert treden Shelby J., Ida Nielsen, 'St. Paul' Peterson en saxofonist Eddie M. op, die allemaal jarenlang met Prince hebben samengewerkt. Candy, bekend van de hit 'Lily Was Here' en haar werk met Prince, belooft een avond vol muziek en herinneringen.

Shelby J. schitterde naast Prince tijdens de Super Bowl Halftime Show en werkt met grootheden als D’Angelo. Ida Nielsen maakte deel uit van de bands van Prince en richt zich nu op haar solocarrière. 'St. Paul' Peterson, bekend van The Time en The Family, heeft met artiesten als de Steve Miller Band en Peter Frampton gewerkt. Eddie M. begon zijn carrière met de Purple Rain Tour en speelde met iconen als Aretha Franklin en Stevie Nicks. Candy's bijdragen aan albums zoals 'Graffiti Bridge' en 'Musicology' hebben haar een vaste waarde in de muziekwereld gemaakt.

Dit unieke evenement biedt een bijzondere kans om de magie van Prince en zijn muzikale nalatenschap te ervaren.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Candy Dulfer
  • Ida Nielsen
  • Shelby J.
  • St. Paul Peterson
  • Eddie M
Candy Dulfer

Candy Dulfer

The Purple Jam feat. Sheila E., Philip Lassiter, Ida Nielsen & Shelby J.

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma