Programma
CMK persfoto LR

Call Me Karizma + Jady + Stain The Canvas

Call Me Karizma + Jady + Stain The Canvas

maandag 14 oktober

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:15, Hoofdprogramma: 20:30

Inclusief daglidmaatschap

Dit is het eerder uitgestelde concert van 1 maart 2024. Tickets gekocht voor de oorspronkelijke datum zijn ook geldig voor dit concert. Ticketkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie.

Call Me Karizma, geboren in 1995 als Morgan Parriott, is een singer-songwriter en rapper uit Minnesota. Hij staat bekend om zijn mix van hiphop, emo, alternatieve rock en poppunk en brak in 2015 door toen hij - nog voordat hij muziek had uitgebracht - met Mod Sun en Blackbear op tournee ging in de Verenigde Staten. Een jaar later bracht hij zijn succesvolle debuutalbum 'Uninvited' uit, opgevolgd door langspelers 'To Hell With Hollywood' uit 2020 en meest recentelijk 'Francis' uit 2022. Dit jaar geeft Call Me Karizma zijn eerste concert in Nederland in Tolhuistuin. 

Support acts: Jady + Stain The Canvas

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Call Me Karizma
  • Jady
  • Stain the Canvas
Call Me Karizma

Call Me Karizma

Look at me now

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma