Programma
Cafe Paradiso2 min

Café Paradiso

Café Paradiso

maandag 3 augustus 2020

maandag 3 augustus 2020

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 20:00, Zaal sluit: 00:00, Hoofdprogramma: 20:30

 • Programma met zitplaatsen
 • Beperkt aantal tickets per persoon
 • Tickets alleen online verkrijgbaar

Welkom terug bij Paradiso! Sinds het uitbreken van het COVID-19 virus afgelopen maart is het stil in onze grote zaal. Te stil! We kunnen niet wachten om je weer te mogen verwelkomen om samen te genieten van een drankje en van liveoptredens op het podium. Daarom opent Paradiso op zondag 2, maandag 3 en dinsdag 4 augustus haar deuren als gezellig borrelcafé: Café Paradiso.

Café Paradiso
Tijdens het jaarlijks in de zomer terugkerende Café Paradiso geniet je in onze grote zaal met een drankje van diverse liveoptredens. Je kunt binnenlopen tussen 20:00 en 00:00 uur. De entree is €5,- (inclusief servicekosten en daglidmaatschap). 

Artiesten op maandag 3 augustus 
The Pheromones, Danny Mol, Margot Merah, Mark Werkman, Sophie Janna & DJ Jack Undercover.

Extra aandacht voor de corona-maatregelen
Tijdens alle evenementen in Paradiso wordt er rekening gehouden met de veiligheidsvoorschriften van het RIVM. Zo is er veel aandacht voor hygiëne in het pand, zijn er enkel zitplaatsen te koop en is het aantal beschikbare tickets gelimiteerd zodat bezoekers 1,5 meter afstand van elkaar kunnen bewaren. De lucht in de zaal wordt ververst met buitenlucht. Ook verkopen we enkel tickets via onze website en dus niet aan de deur. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  Route naar Paradiso

  Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

  Paradiso Programme

  Programma