Programma
Paradiso

Café Paradiso

Café Paradiso

maandag 18 juli 2016

maandag 18 juli 2016

Chill out for an evening of free entertainment in Paradiso’s summer café with unplugged bands, singer-songwriters & DJ’s.


Line-up:

20.30     Pitou
21.15      Swing & Tell
22.00     Nana Adjoa
22.45     IX
23.30     Luke Nyman & Rei Satoshi

Pitou
De folk zangeres Pitou schrijft en speelt haar eigen muziek, dat wordt gekenmerkt door haar prachtige stem en het gebruik van vocale harmoniën als instrument. Met haar gitaar, twee achtergrond zangeressen en haar sterke stem houd ze het publiek in haar macht. In 2015 was ze de winnares van Mooie Noten. Nu is het tijd voor het uitbrengen van haar debuut album, die in september uit zal komen.

Swing & Tell
De dansbare act Swing & Tell trakteert je vanavond niet alleen op heerlijke ‘vergeten’ nummers van Amerikaanse zangeressen uit de jaren ’50 en ’60, maar verteld daarnaast ook allerlei weetjes over de dames achter de nummers. Verwacht sappige feitjes, grappige anekdotes en natuurlijk vrolijke, opzwepende muziek.

Nana Adjoa
De jonge muzikant Nana Effah-Bekoe heeft al een flinke lijst van bands achter haar naam staan. Ze vervult de rol van bassist bij o.a. Sue The Night en Janne Schra, en besloot zo’n twee jaar geleden ook solo verder te gaan. Opgegroeid met soul, funk en reggae kent haar muziek vele invloeden. In 2014 was ze finalist van De Grote Prijs van Nederland, dit jaar werd ze genomineerd als een van de ‘3voor12’ talenten van de Popronde. Afgelopen mei was ze nog op het podium van Paradiso te bewonderen bij Op De Huid.

IX
IX is het alter-ego van Marnix Dorrestein. Na het afronden van zijn opleiding aan het Conservatorium Amsterdam won hij in 2012 als gitarist/zanger met Über-Ich de Grote Prijs van Nederland In 2008 verdiende hij als drummer van Sheriff of Hong Kong de Beste-Muzikant Prijs. Marnix speelde bij Kris Berry & Perquisite, schreef de muziek voor een kindertheaterstuk over Alfred Jodocus Kwak en coproduceerde het album ‘Kersvers’ van Herman van Veen.

Luke Nyman & Rei Satoshi
Na een succesvol ontvangst van zijn album ‘Trial and Error’ spendeerde singer-songwriter Luke Nyman met gitarist Rei Satoshi een jaar samen op het podium. Tussen de shows door kwamen de twee samen voor het vergaren van nieuw materiaal, wat op het nieuwste album en live bij Café Paradiso te horen zal zijn.

DJ
Paul Everready

Paradiso Programme

Programma