Programma
CP

Café Paradiso X Conservatorium van Amsterdam

Café Paradiso X Conservatorium van Amsterdam

Tuesday 25 July 2023

Tuesday 25 July 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 20:00, Hoofdprogramma: 20:30

Er gaat bijna niets boven een drankje en livemuziek. Tijdens Café Paradiso bouwen we de Grote Zaal om tot livemuziekcafé met optredens van bands en soloartiesten. Deze avond is helemaal bijzonder, omdat Café Paradiso samenwerkt met het Conservatorium van Amsterdam. Kom gezellig langs en geniet van een drankje en laat je verrassen door de muziek van jong talent. Een geldig lidmaatschap is de entree (€4). Dit kun je ook aan de deur kopen. Het leuke is dat je dus de rest van de maand gratis naar Café Paradiso kunt (en bij andere concerten geen lidmaatschap meer hoeft te kopen).

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Malu
  • Fabienne Julie
  • Gabbi Lieve
  • Hiqpy
  • DJ Josie Pop

Malu
Imagine a blend of the refined Burgundian flavors in combination with a healthy touch of Dutch pragmatism. That's what you’ll experience with Malu's music. The taste of sensual vocals, soft synthesizers and danceable bass lines brings you into a summery state of mind. Get carried away by Malu, one moment in a fantasy, the next on the dance floor...

Fabienne Julie
Singer-songwriter Fabienne Julie brengt een intieme folk sfeer met zich mee die nog lang blijft resoneren. Met haar muziek schetst ze op eloquente wijze heldere verhalen, waarbij ze genoeg ruimte overlaat voor de unieke interpretatie van haar luisteraars. Door het lezen van verschillende boeken heeft Fabienne Julie geleerd hoe ze haar emoties naar woorden vertaalt. Literatuur is dan ook een van haar inspiratiebronnen. Groots geïnspireerd door acts als Patrick Watson, Billie Marten en Lana Del Rey weet ze een nieuw universum te creëren door het gebruik van cinematische, dromerige sounds en songteksten die voelen als een golf van poëzie.

Gabbi Lieve
Je bij de hand nemend, baant Gabbi Lieve zich een weg door schurende gedachten, alles-overheersende prikkels en absolute leegtes. Deze zoektocht naar balans vormt de basis van de poëtische routes die zij in haar klankwereld bewandelt. Voor liefhebbers van Aldous Harding, Haley Heynderickx en Lianne la Havas.

Zuster Zonnebloem
Zuster Zonnebloem: Geboren in 2020 en opgegroeid in de jaren '70. Met hun old-school psychedelische rocksound en hoopvolle boodschap zijn ze vastbesloten om de wereld een beetje zonniger te maken! Dit eigenaardige viertal neemt je mee op reis; het ene moment helder en kwetsbaar, het andere moment rauw en buiten zinnen. Strevend naar een plek waar iedereen verbonden is met elkaar, de muziek en de planeet.

Hiqpy
Hiqpy. Een wezentje dat tot leven is gebluft tussen de gore muren van een huisfeest in Amsterdam-Noord. Het 4 koppige beestje is speels en ietwat eigenwijs. Soms wil ze nog wel eens een vlammetje spuwen; Slachtoffers hiervan kunnen hiermee hun donkere dieptes verlichten, òf verbranden. Hoe dan ook; het risico zal altijd bij de luisteraar liggen. Want volledig tembaar, zal Hiqpy nooit zijn.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma