2367823628 5300428782 b

Café Nol XXL

Café Nol XXL

Monday 10 December 2018

Monday 10 December 2018

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Zaal sluit: 00:00, Hoofdprogramma: 20:30

ALTIJD LOL IN PARADISO

Café Nol komt op 10 december met ‘andermans ellende’ naar Amsterdamse poptempel

Ruim anderhalf jaar geleden werd in een uitverkocht Paradiso op 12 december het 50 jarig bestaan van Café Nol gevierd.  Zojuist maakt het beroemde café uit de Jordaan bekend dat het op 10 december opnieuw haar naam zal koppelen aan een groots concert in de Amsterdamse poptempel met het thema  ‘andermans ellende’. 

Andermans ellende
Presentator ‘Lange’ Frans Frederiks licht het thema en de dubbele bodem toe: ‘Je noemt je kroeg Café Nol en voegt er ‘Altijd Lol’ aan toe. De hele tent zingt zich vervolgens vrolijk meer dan 50 jaar de longen uit het lijf. Maar als je goed naar de teksten luistert staan de liedjes bol van ellende. Van moord, overspel, scheve torens, hoeren, pooiers of drankmisbruik,  je kunt het zo naar niet te bedenken of de Jordanees heeft er wel een lied over gemaakt. Die bijzondere mix van lol en leedvermaak vormen natuurlijk de ideale ingrediënten voor een geweldig inhaken & meezingfeest’.

Klassiekers, pareltjes, bijzondere uitvoeringen
Frederiks en z’n collega’s zijn, het thema ten spijt, vastbesloten er een vrolijke avond van te maken. Zangers Barry van Vliet en Davey Bindervoet die de rollen van respectievelijk Willy Alberti en Johnny Jordaan op zich nemen vullen de lange presentator aan: ‘ We zingen liedjes met een hele grote lach en een klein maar fijne traan. Reken op een bonte optocht  van klassiekers, bijzondere uitvoeringen, minder bekende pareltjes en repertoire van gastartiesten die elkaar in rap tempo zullen opvolgen’.

Artiesten
Naast optredens van de vaste bezetting met Hans Kap, Lange Frans, Ronald Engel, Barry van Vliet, Soraya Faber, Davey Bindervoet, Micheal Bryan, Zwarte Sjaak, violist Micha Molthoff en de 8-koppige band van Micky Fisser zal de line-up aangevuld worden met optredens van Willeke Alberti, Dries Roelvink, Yves Berendse, Quincy Schellevis, Mart Hoogkamer, Robert Leroy en Patrick Kloos.

Tickets via de Café Nol XXL website
Tickets zijn ook verkrijgbaar via de website van Café Nol XXL. De Stamgast Tickets (early bird) zijn al uitverkocht. Nu is nog verkrijgbaar:

 • Stamgast - early bird (uitverkocht)
 • Altijd Lol - regulier
 • Tante Late - late bird
 • Potpouri - groepsticket voor 4 personen

Bestel hier je tickets.

Line-up

Grote Zaal

  Route naar Paradiso

  Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

  Paradiso Programme

  Programma