Programma
Caamp web

Caamp, Andy Jenkins at Sugar Mountain

Caamp, Andy Jenkins at Sugar Mountain

Friday 1 February 2019

Friday 1 February 2019

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 18:30, Voorprogramma: 18:45, Hoofdprogramma: 21:00

Tijdens dit avondvullende programma van Sugar Mountain Presents kun je genieten van meerdere talentvolle roots, country en Americana-artiesten. De eerste bevestiging is Caamp. Meer namen worden binnenkort bekend gemaakt.

De jeugdvrienden Evan Westfall en Taylor Meier richtten in 2016 in Athens, Ohio de band Caamp op. Taylor schreef op dat moment al een aantal jaren liedjes en speelde die met enige regelmaat in koffiehuizen in zijn thuisstad. Met Caamp brengt het duo hun countryliedjes met het hart op de tong. Het eerste gelijknamige album wordt geheel onafhankelijk uitgebracht en zorgt al snel voor hitnoteringen, een headline tournee door de Verenigde Staten. Van het verdiende geld kochten Westfall en Meier naar eigen zeggen spijkerjasjes en betaalden ze het salaris van hun inmiddels goede vriend en derde bandlid Matt Vinson. Onlangs verscheen het ambitieuze tweede album 'BOYS', welke nog wel eens voor de grote doorbraak van dit Amerikaanse trio kan zorgen.

Tijdschema
18.30 uur: Deuren open
19.45 uur: Andy Jenkins 
21.00 uur: Caamp

Bezoekers van dit concert hebben ook toegang tot Willie Watson, Mitch Rivers at OIABM x Sugar Mountain, op dezelfde avond in Paradiso Noord - Tuinzaal.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Caamp

Van het Sugar Mountain blog:

Op vrijdag 1 februari 2019 presenteert Sugar Mountain een avondvullend programma in Paradiso Noord. De eerste bevestiging is Caamp. Haal hier je tickets.

Caamp

Live at the Grey Eagle

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma