Programma
BUNT photo 2024 press 1

BUNT.

Wednesday 18 December

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

De Duitse elektronische act BUNT. maakt een kleurrijke mix van house en EDM, geïnspireerd door Avicii, Fred again.. en het vroege werk van Justice, Basement Jaxx en Calvin Harris. 

In 2014 begonnen middelbare schoolvrienden Levi Wijk en Nico Crispin folky dance anthems te produceren. Fast forward naar vijf jaar later: de twee tekenden bij het Amerikaanse Geffen Records en maakten in 2019 hun debuut bij het label met de succesvolle single 'Oh My Other'. In 2021 kondigde Nico Crispin zijn vertrek aan en Levi Wijk ging verder als solo-artiest onder dezelfde naam.

De afgelopen tijd transformeerde de dj en producer zich tot een sleutelfiguur in de zogenaamde 'stutter house' scene. Begin 2023 ging BUNT. viral op TikTok met het nummer 'Clouds' en inmiddels is debuutproject 'Levi Don't Do It' uit, een EP vol streamklappers met als kers op de taart een remix van Tiësto.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • BUNT.
BUNT.

BUNT.

Moment

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma