Programma
Bryan MG Photo By Geke Bosch

Bryan MG

Bryan MG

Sunday 12 April 2020

Sunday 12 April 2020

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 20:00, Voorprogramma: 18:30, Hoofdprogramma: 21:30

Nederlands:
Het concert van Bryan MG in Paradiso op 12 april is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op 20 november 2020. Ook de locatie en aanvangstijd zijn aangepast, het concert vindt nu plaats in Paradiso Noord. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

English:
The Bryan MG concert at Paradiso on April 12 is postponed and moved to November 20 2020. The location and times have also changed: the concert now takes place at Paradiso Noord. Bought tickets remain valid for the new date of the concert. All ticket buyers will receive an e-mail with details shortly. We kindly request visitors to refrain from approaching us for more information by email or telephone.

=============

Bryan Mg is een Belgische zanger die moeiteloos van Nederlands naar Frans en Engels schakelt op Caraïbische en afrobeat geïnspireerde beats. Met zijn debuut-project ‘MGSeason’ leerden Vlaanderen en Nederland hem kennen als een veelzijdige artiest. Zijn hitsingles ‘Hard 2 Get’ en ‘My Bébé’ (waarvoor hij samenwerkte met Frenna) sloegen dan ook direct aan bij het grote publiek. Op zondag 12 april treedt het jonge talent op in de kleine zaal van Paradiso. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Bryan Mg
Hqdefault 200210 115821

Bryan Mg & Frenna - My Bébé (prod. VANNO & Spanker)

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma