Bryan MG Photo By Geke Bosch

Bryan Mg - 19:00 uur

Bryan Mg - 19:00 uur

20 Nov 2020

20 Nov 2020

Paradiso

Zaal open: 18:00, Hoofdprogramma: 19:00

Let op: concert Bryan Mg in Paradiso afgelast
Vanwege de aanhoudende onzekere situatie rondom het coronavirus is het concert van Bryan Mg op 20 november 2020 in Paradiso helaas afgelast. Alle kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

Een persoonlijk bericht van Bryan MG:

We hebben alles gedaan om de show te laten doorgaan, maar na de nieuwe maatregelen was er geen optie meer. Mijn band en ik keken er naar uit om de fans een topconcert te geven in Paradiso, dat zal helaas voor een andere keer zijn. Voor nu moeten we allemaal de regels respecteren en hoop ik jullie snel weer terug te zien! Love!

--

Bryan Mg
Bryan Mg is een Belgische zanger die moeiteloos van Nederlands naar Frans en Engels schakelt op Caraïbische en afrobeat geïnspireerde beats. Met zijn debuut-project ‘MgSeason’ leerden Vlaanderen en Nederland hem kennen als een veelzijdige artiest. Zijn hitsingles ‘Hard 2 Get’ en ‘My Bébé’ (waarvoor hij samenwerkte met Frenna) sloegen dan ook direct aan bij het grote publiek. Op vrijdag 20 november geeft Bryan Mg twee concerten in Paradiso. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Paradiso: Grote Zaal

  • Bryan Mg

Coronamaatregelen + mondkapjesplicht in Paradiso

Paradiso heeft strikte maatregelen getroffen om kleinschalige concerten en programma’s mogelijk te maken. Deze zijn in lijn met de geldende richtlijnen van het RIVM. Tickets zijn persoonlijk en kunnen niet worden doorverkocht. Aan de deur wordt om een ID-bewijs gevraagd. Het dragen van een mondkapje in Paradiso is verplicht. Meer informatie en alle maatregelen zijn te vinden via de link hieronder. 

Paradiso is één van de culturele instellingen die van de veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland een ontheffing krijgt op de maximaal toegestane capaciteit van 30 personen. Dit programma gaat daarom door zoals gepland voor maximaal 250 bezoekers. 

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma