Programma
Brookesharkey

Brooke Sharkey

Brooke Sharkey

zondag 26 november 2017

zondag 26 november 2017

In Tolhuistuin - Zonzij

Zaal open: 20:00, Hoofdprogramma: 20:30

Let op: Dit concert is wegens onvoorzien omstandigheden afgelast. Reed gekochte tickets kunnen worden geretourneerd bij Ticketmaster.

Elegante, verfijnde en minimalistische folkpop is wat Brooke Sharkey vanavond naar Paradiso brengt. Opgegroeid met een Franse moeder en Engelse vader bezingt de zangeres haar emoties en verhalen dan ook in beide talen. Al op zestienjarige leeftijd begon Sharkey met het maken van muziek op straat waar ze haar verhalende muziekstijl ontwikkelde. Tijdens de zomermaanden reist ze vanuit London naar de Franse en Italiaanse Rivièras in het gezelschap van Adam Beattie. Beattie die al een vaste waarde was op het in 2012 uitgebrachte album ‘One Dress’ is ook nu weer aanwezig in de vorm van elektrisch gitaar, contrabas en arrangementen op het nieuwe album ‘Wandering heart’.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Zonzij

  • Brooke Sharkey
Brooke Sharkey Youtube

White Chalk

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma