Programma
Paradiso

Brood & Spelen - live: Lunar, Cirque de Juliette

Brood & Spelen - live: Lunar, Cirque de Juliette

zondag 28 februari 2016

zondag 28 februari 2016

Locatie: Paradiso Noord (IJzaal), Tolhuistuin. Adres: IJpromenade 2, Amsterdam Noord. Hier kun je alleen pinnen. Je kunt ook eten in de Tolhuistuin: bij restaurant THT.

Paradiso organiseert in samenwerking met de Herman Brood Academie: brood & spelen. Iedere zondagmiddag kun je in de prachtige IJzaal (Paradiso Noord) gratis kijken naar jonge, talentvolle artiesten. Geniet met een drankje van intieme optredens met het mooie uitzicht over ’t IJ als achtergrond.

Lunar
Lunar is een band uit Noordwijk, Katwijk en Voorhout. Ze maken een mix van pop en indierock die bezongen wordt met een flinke dosis rauwe vocalen van zangeres Tessa Kelder. In april 2014 heeft Lunar hun eerste (home recorded) demo EP uitgebracht en in februari 2016 zullen zij de studio opzoeken voor de opname van nieuwe nummers.

Cirque de Juliette
De Rotterdamse (Cirque de) Juliette, oftewel Meryem Yarba (23), leerde zichzelf op haar 19e gitaarspelen en sinds mei 2013 staat ze op het podium met uitsluitend eigen nummers. Vanaf haar 22e is ze begonnen met pianospelen en ook dit heeft ze zichzelf aangeleerd. Haar kunstzinnige en poëtische teksten zijn stuk voor stuk bijzonder en apart. De nog steeds ontwikkelende stijl zit ergens tussen jazz, pop en rock.

Paradiso Programme

Programma