Programma
Paradiso

Brood & Spelen - live: Daniel Cane, Fleur Janssens

Brood & Spelen - live: Daniel Cane, Fleur Janssens

Sunday 20 March 2016

Sunday 20 March 2016

Locatie: Paradiso Noord (IJzaal), Tolhuistuin. Adres: IJpromenade 2, Amsterdam Noord. Hier kun je alleen pinnen. Je kunt ook eten in de Tolhuistuin: bij restaurant THT.

Paradiso organiseert in samenwerking met de Herman Brood Academie: brood & spelen. Iedere zondagmiddag kun je in de prachtige IJzaal (Paradiso Noord) gratis kijken naar jonge, talentvolle artiesten. Geniet met een drankje van intieme optredens met het mooie uitzicht over ’t IJ als achtergrond.


Fleur Janssens is 18 jaar en studeert dit jaar af als Artiest aan het Roc in Tilburg. Fleur begon in haar elfde levensjaar met zingen. Met het bespelen van een piano was ze er nog vroeger bij. Hier startte de ambitieuze dame op haar zevende mee en leerde noten lezen, die ze later inruilde voor akkoorden.
Na haar opleiding wilt Fleur naar het conservatorium om zichzelf verder te ontwikkelen als persoon en, uiteraard, muzikant.


Wat krijg je als je de enige knuffelbeer die niet goed ligt bij de vrouwen combineert met een gitaar
en een band? Juist, Daniel Cane & the Rebellion! Liefdesliedjes met een rauw randje in de stijl van
Damien Rice en Ed Sheeran die gaan over gebroken harten, het verliezen én het terug vinden
van de liefde.
De heren stonden in de  voorprogramma's van oa Stef Classens, De Dijk, Kim Churchill en een complete Danny Vera tour. Ook waren ze live bij Saskia Weerstand op 3FM en werd 2015 afgesloten met 43 shows tijdens de Popronde.

Paradiso Programme

Programma