Programma
Paradiso

Brood & Spelen - live: Anne Bakker, Loïs & The Dirty Heroes

Brood & Spelen - live: Anne Bakker, Loïs & The Dirty Heroes

zondag 21 februari 2016

zondag 21 februari 2016

Locatie: Paradiso Noord (IJzaal), Tolhuistuin. Adres: IJpromenade 2, Amsterdam Noord. Hier kun je alleen pinnen. Je kunt ook eten in de Tolhuistuin: bij restaurant THT.

Paradiso organiseert in samenwerking met de Herman Brood Academie: brood & spelen. Iedere zondagmiddag kun je in de prachtige IJzaal (Paradiso Noord) gratis kijken naar jonge, talentvolle artiesten. Geniet met een drankje van intieme optredens met het mooie uitzicht over ’t IJ als achtergrond.

Anne Bakker
De violiste Anne Bakker heeft al over de wereld op de planken gestaan. Ze ging op tournee en nam albums op met zeer uiteenlopende muzikale gezelschappen, waaronder de voormalig zanger van Iron Maiden, Blaze Bayley. Bakker zelf schrijft ook nummers, die ze solo of als duo onder de naam Eira ten gehore brengt.

Loïs & The Dirty Heroes
Loïs & the Dirty Heroes brachten op 30 mei 2015 de eerste EP History uit. Deze EP bevat drie singles: History Tonight, Give It To Me, Lost. De muzikale invloeden zijn terug te brengen naar de pop en rock invloeden van de 21e eeuw waarin de vocalen van de zangeres centraal staan. Dat het geheel klinkt als een dominante muzikale muur blijkt ook als de band op het podium tot leven komt.

Paradiso Programme

Programma