Programma
Pers Strandje 2022 web

Broederliefde + DJ JP

Broederliefde + DJ JP

Friday 3 March 2023

Friday 3 March 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:00, Hoofdprogramma: 20:30

Dit programma is uitverkocht. We hebben een wachtlijst geopend, hiervoor kun je je hier registreren. Heb je een ticket maar kun/wil je niet meer naar het concert? Dan kun je een ticket uit je bestelling aanbieden aan iemand op de wachtlijst via je account. Zie deze pagina voor meer informatie over de wachtlijst en het teruggeven van tickets.

Tickets worden twee dagen voorafgaand aan het programma per e-mail toegestuurd.

Broederliefde bestaat uit een vijftal jeugdvrienden die zijn uitgegroeid tot een succesvolle muziekgroep die zich het swingende hiphop eigen heeft gemaakt. Emms, Jerr, Sjaf, Mella en Edson lanceerden in 2014 hun debuut 'Gevoelig Feestje' op Top Notch. Het album werd zeer goed ontvangen en werd onder meer beloond met diverse FunX awards. Met hun album 'Hard Work Pays Off 2' uit 2016 braken ze door met meerdere hits, waaronder een van hun reeds meest populaire tracks 'Mi No Lob', en werkten ze samen met geliefde artiesten als Frenna en Ronnie Flex. In oktober 2022 brachten de vrienden hun nieuwe plaat 'Strandje Aan De Maas' uit. Het nummer 'Stunten' heeft inmiddels alweer een plekje weten te veroveren in de Top 40.

Voorprogramma: DJ JP

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Broederliefde
  • DJ JP
Hqdefault 221129 120939

Broederliefde

Stylo

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma