Programma
Briston maroney

Briston Maroney + Francis of Delirium

Briston Maroney + Francis of Delirium

woensdag 27 juli 2022

woensdag 27 juli 2022

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 17:45, Hoofdprogramma: 20:30

Dit is het verplaatste concert van 14 januari 2022. Tickets gekocht voor de originele datum zijn ook geldig voor deze nieuwe datum.

Let op: dit concert vind plaats in de Tolhuistuin in plaats van de kleine zaal in Paradiso.

Briston Maroney is een singer-songwriter en gitarist uit Tennessee. Geïnspireerd door de DIY scene in Nashville begon de artiest met het maken van muziek. In 2017 bracht hij dan ook zijn eerste EP genaamd 'Big Shot' uit waardoor hij al een trouwe fanbase opbouwde. In april verscheen Maroney's eerste full-length album 'Sunflower', een album vol typisch indierock geluid, gecombineerd met persoonlijke songteksten.

Support: Francis of Delirium 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Briston Maroney
  • Francis of Delirium
Op woensdag 27 juli 2022 geeft Briston Maroney een concert in Paradiso. Koop hier je officiële tickets.

Briston Maroney

Briston Maroney - Freakin' Out on the Interstate

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma