Programma
Bright Eyes website

Bright Eyes

Bright Eyes

Monday 24 August 2020

Monday 24 August 2020

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Van elk verkocht ticket wordt € 1 aan een goed doel geschonken. Kijk voor meer informatie onderaan deze pagina.

Nederlands:
Het concert van Bright Eyes op 24 augustus 2020 is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op 23 augustus 2021. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

English:
The Bright Eyes concert on August 24th 2020 is postponed to August 23rd, 2021. The location and times have not changed. Bought tickets remain valid for the new date of the concert. All ticket buyers will receive an e-mail with details shortly. We kindly request visitors to refrain from approaching us for more information by email or telephone. 

=============

Bright Eyes is terug. De geliefde indierockband rondom tekstschrijver en frontman Conor Oberst werkt na een stilte van negen jaar weer aan nieuw materiaal. Deze langverwachte terugkeer markeert een nieuw hoofdstuk in het indrukwekkende oeuvre van de band, waar zeer gewaardeerde en uitstekend ontvangen albums als ‘Fevers and Mirrors’, ‘I’m Wide Awake, It’s Morning’ en ‘Cassadaga’ deel van uitmaken. Bright Eyes staat al sinds eind jaren negentig bekend om melodieuze, maar weerbarstige indiefolknummers, die worden gevoed door Obersts bijtende en kritische teksten en zijn onconventionele stemgeluid.

De band, bestaande uit Conor Oberst en kernleden Mike Mogis en Nathaniel Walcott, tekende onlangs bij het toonaangevende indielabel Dead Oceans. In 2011 bracht Bright Eyes het meest recente en negende album ‘The People’s Key’ uit. Het bleef overigens niet stil in de afgelopen negen jaar; Oberst bracht vorig jaar met singer-songwriter Phoebe Bridgers nog een goed ontvangen debuut uit onder de naam Better Oblivion Community Center, waarmee hij ook in Paradiso optrad. Daarnaast tourde hij met zijn punkband Desaparecidos en maakte hij meerdere soloalbums.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Bright Eyes
Dit programma is verplaatst naar maandag 23 augustus 2021.

First Day of My Life

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Dit programma is verplaatst naar maandag 23 augustus 2021.

Four Winds

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Bright Eyes werkt samen met PLUS1.org,  zodat van elk verkocht ticket € 1 aan een goed doel wordt geschonken. Ga voor meer informatie naar de website van de organisatie

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma