Bright Eyes website

Bright Eyes + Penelope Isles

Bright Eyes + Penelope Isles

maandag 22 augustus 2022

maandag 22 augustus 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Van elk verkocht ticket wordt € 1 aan een goed doel geschonken. Kijk voor meer informatie onderaan deze pagina.

Dit is het verplaatste programma van 24 augustus 2020 en 23 augustus 2021. Eerder gekochte tickets zijn ook geldig voor de nieuwe datum. 

Bright Eyes is terug. De geliefde indierockband rondom tekstschrijver en frontman Conor Oberst werkt na een stilte van negen jaar weer aan nieuw materiaal. Deze langverwachte terugkeer markeert een nieuw hoofdstuk in het indrukwekkende oeuvre van de band, waar zeer gewaardeerde en uitstekend ontvangen albums als ‘Fevers and Mirrors’, ‘I’m Wide Awake, It’s Morning’ en ‘Cassadaga’ deel van uitmaken. Bright Eyes staat al sinds eind jaren negentig bekend om melodieuze, maar weerbarstige indiefolknummers, die worden gevoed door Obersts bijtende en kritische teksten en zijn onconventionele stemgeluid.

De band, bestaande uit Conor Oberst en kernleden Mike Mogis en Nathaniel Walcott, tekende onlangs bij het toonaangevende indielabel Dead Oceans. In 2011 bracht Bright Eyes het meest recente en negende album ‘The People’s Key’ uit. Het bleef overigens niet stil in de afgelopen negen jaar; Oberst bracht vorig jaar met singer-songwriter Phoebe Bridgers nog een goed ontvangen debuut uit onder de naam Better Oblivion Community Center, waarmee hij ook in Paradiso optrad. Daarnaast tourde hij met zijn punkband Desaparecidos en maakte hij meerdere soloalbums.

Support: Penelope Isles

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Bright Eyes
  • Penelope Isles

Bright Eyes werkt samen met PLUS1.org,  zodat van elk verkocht ticket € 1 aan een goed doel wordt geschonken. Ga voor meer informatie naar de website van de organisatie. 

Op maandag 22 augustus 2022 geeft Bright Eyes een concert in Paradiso. Koop hier je officiële tickets.

Bright Eyes

Easy / Lucky / Free

Op maandag 22 augustus 2022 geeft Bright Eyes een concert in Paradiso. Koop hier je officiële tickets.

Bright Eyes

First Day Of My Life

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma