Programma
Brian Dunne

Brian Dunne

Brian Dunne

dinsdag 15 maart 2022

dinsdag 15 maart 2022

In Tolhuistuin - Zonzij

Zaal open: 20:00, Hoofdprogramma: 20:30

Dit programma gaat door zoals gepland. Het is niet nodig een coronatoegangsbewijs te tonen. Je hoeft aan de deur dus alleen een ticket te tonen.

  • Programma half zittend, half staand

Op dinsdag 15 maart 2022 staat de New Yorkse singer-songwriter Brian Dunne in de Tuinzaal van de Tolhuistuin. Brian treedt al een aantal jaren op in Amerika, maar nadat Danny Vera zijn nummer 'New Tattoo' hoorde begon het balletje in Nederland te rollen. Brian wist op jonge leeftijd al dat hij muzikant wilde worden en greep elke kans aan om muziek te maken. Na een aantal jaar gitaar en pianospelen startte hij met het schrijven van eigen nummers. Zijn album 'Brian Dunne' uit 2021 staat vol persoonlijke verhalen die verpakt zijn in nummers vol krachtige metaforen. Zijn mix van kwetsbare folk en rock creëren moeiteloos de nostalgische sfeer van cassettebandjes.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Zonzij

  • Brian Dunne
Op 15 maart 2022 staat Brian Dunne in de Tuinzaal van de Tolhuistuin

Brian Dunne - Tattoo

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma