Programma
Paradiso

BreakfastClub - Koningsdag

BreakfastClub - Koningsdag

Saturday 26 April 2014

Saturday 26 April 2014

Paradiso presenteert Breakfast Club - Koningsdag in de Tolhuistuin (zaal). Adres: Buiksloterweg 5 C (ingang IJ-zijde), Amsterdam Noord.

Line-up: Tama Sumo – 3 hour set, Brent Rozendaal, Jaime Frias.

Koninklijke Breakfast Club in Tolhuistuin met Tama Sumo. Zoals ieder jaar biedt Breakfast Club de ideale start van koninginnedag. Zo ook op deze aller eerste koningsdag. Als gast hebben we Tama Sumo uitgenodigd voor een drie uur durende dj set. Dit in combinatie met de vernieuwde Tolhuistuin als locatie beloofd niet anders dan een regelrechte knal ochtend te worden. We starten om 06.00 en gaan door 14.00. Een beter begin van deze fantastische dag kunnen wij ons niet voorstellen!

Tama Sumo heeft geen introductie nodig. Nadat ze vorig jaar op 7 hoog een waanzinnige set afleverde was het een kwestie van tijd voor een volgende gelegenheid. De Berlijnse Panorama resident stelt namelijk nooit teleur. Haar originele meer dan dansbare house is sexy, vies eigenwijs en funky tot op het bot. Deliveren kan ze als geen ander. Tel daar haar fantastische warme persoonlijkheid bij op en iedereen weet waarom ze een pontificaal plekje in ons hart heeft veroverd. Tama is een drukke dame en een veelgevraagd artiest. Daarom prijzen wij ons gelukkig dat ze er op 26 april bij is!

Breakfast Club in de Tolhuistuin dus! Als een van de eerste gebruikers verheugen wij ons erop om dit met jullie te delen. Met de ambiance van een klein theater, een splinternieuw geluid systeem en een prachtig uitzicht op het IJ, lijkt dit de perfecte locatie voor een bijzondere gelegenheid als deze. De kaartverkoop is gestart en wij verheugen ons erop om jullie te mogen ontvangen. Lange leve Koning Willy. Hoera!

Paradiso Programme

Programma