Programma
Persfoto

Brass Rave Unit + ROMOTION

Brass Rave Unit + ROMOTION

Friday 1 December 2023

Friday 1 December 2023

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 18:45, Hoofdprogramma: 20:30

Ergens in de schemerzone tussen industriële rock, duistere techno en nachtelijke extase bevindt zich Brass Rave Unit, het powertrio van de Amsterdamse underground. Op ongekende tijdstippen, daar waar je doorgaans geen blaasinstrumenten vindt, brengt deze driemansformatie focus, energie en een ongekende toewijding aan de nacht. Met 'it burns the midnight oil' brengt de band de sounds van het Amsterdamse nachtleven naar een langspeler die geen genade kent. Als onderdeel van deze release brengt de band een show die al hun ervaring en liefde voor het vak bundelt in iets wat je mee moet maken om het te begrijpen. Met shows op Glastonbury, in de nachtclubs van Berlijn tot de metrostations van New York heeft Brass Rave Unit al bijna tien jaar aan ervaring in publiek opzwepen, hooghouden en platspelen. Brass Rave Unit kun je kennen van de mannen die al succes hebben geboekt met bands als Jungle by Night en Gallowstreet waarmee ze ook een studio delen.

Support: PROMOTION

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Brass Rave Unit
https://open.spotify.com/artist/6kSBoybpCu01c6jenhFO0J?si=euaRoinrTeuP98cFst6lsA

Super-Sonic Jazz

Dit concert is onderdeel van Super-Sonic Jazz, een talentontwikkelingsplatform opgericht door Paradiso om een podium te bieden aan de nieuwe golf van hedendaagse jazzmuzikanten. Gedurende het hele jaar worden er concerten en clubnachten georganiseerd. In november vindt jaarlijks het Super-Sonic Jazz Festival plaats, waarbij meerdere locaties in Amsterdam in het teken van jazz staan.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma