Ade amsterdams most legendary clubs 1422362331657

Brand in Mokum

Brand in Mokum

Saturday 16 June 2018

Saturday 16 June 2018

In Paradiso

Zaal open: 22:00, Zaal sluit: 05:00, Hoofdprogramma: 22:00

  • Toegang voor 18 jaar en ouder

Op de kop af 19 jaar na de dramatische brand brengen wij nog een keer een ode aan de meest legendarische Amsterdamse nachtclub, met een keur van dj’s, artiesten en performers uit de hoogtij dagen van de RoXY. Deze keer een extra feestelijke editie ter ere van de 50STE VERJAARDAG van onze hoofdstedelijke Poptempel. Onder het toeziend oog van RoXY de Leeuw geven we samen met leden van het originele RoXY team aangevuld met gearriveerde sterren en aanstormende talenten onze visie op het Xenomanisch Uitgaan in het volgende decennium.

Club RoXY was in haar hoogtijdagen een collectief creatief podium van zelfexpressie, een podium waar kunst, muziek, mode en de vrije levensstijl samen kwamen. Vermaard tot ver over de grenzen straalde de reputatie van Club RoXY in de late jaren ’80 en de jaren ’90 dan ook af op de stad Amsterdam, als stad van vrije geesten en onbegrensde mogelijkheden. Helaas zijn de tijden veranderd, maar heden ten dage blijft er nog steeds een enorme behoefte aan een podium waar zonder belemmering kan worden geëxperimenteerd, een podium die reflectie biedt aan de verlammende angst en somberheid van de huidige tijd

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma