Programma
Boy With Uke persfoto

BoyWithUke + Sfven

BoyWithUke + Sfven

donderdag 17 augustus 2023

donderdag 17 augustus 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit programma is uitverkocht. We hebben een wachtlijst geopend, hiervoor kun je je hier registreren. Heb je een ticket maar kun/wil je niet meer naar het concert? Dan kun je een ticket uit je bestelling aanbieden aan iemand op de wachtlijst via je account. Zie deze pagina voor meer informatie over de wachtlijst en het teruggeven van tickets.

Tickets zijn vanaf twee dagen voorafgaand aan het programma te downloaden via je Paradiso-account of de e-mailbevestiging.

Wie er schuilgaat achter het masker en de artiestennaam BoyWithUke weten we helaas niet. Wat we wel weten is dat BoyWithUke aanstekelijke lo-fi ukelele popliedjes schrijft en hiermee ongekend populair is op onder andere TikTok en Spotify. Hij schrijft, produceert en neemt zijn muziek op in zijn slaapkamer en doet dit in een moordend tempo: binnen drie jaar bracht hij drie albums, twee EP's en meerdere singles uit. Vorig jaar stond hij nog in Tolhuistuin, deze zomer is hij klaar voor een groter publiek in de Grote Zaal in Paradiso.

Support: Sfven

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • BoyWithUke
  • Sfven
Boy With Uke persfoto

BoyWithUke

BoyWithUke - Out Of Reach

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma