Programma
Paradiso

Boss

Boss

vrijdag 20 juli 2012

vrijdag 20 juli 2012

From The Old To The New met DJ Switch, Mr. Speak, Chocomel en MC’s Fit en Aries.

Na een paar edities zonder thema's is het weer tijd voor een special. Het is juli, het is zomer en zelfs wanneer het buiten herfst lijkt, geniet je binnen bij BOSS van een warme zomernacht. Tijd dus voor zon, zee, strand, palmbomen, hangmatten en strandstoelen. Ook deze keer zijn er weer heel wat verrassingen dus zorg dat je het niet mist en ervaar bij BOSS het ultieme warme Hiphop en R&B “Summer, Summer, Summer Time” gevoel.

Met uitverkochte edities en optredens van onder andere Redman, Snoop Dogg, Busta Rhymes, Mr. Ed Lover, Big Daddy Kane en De La Soul, is BOSS één van de meest succesvolle clubavonden van Nederland. Onder leiding van het team bestaande uit: DJ’s  Switch, Mr. Speak, Chocomel en MC's Fit en Aries is het bij BOSS een hele avond lang genieten van de beste old school Hiphop en R&B. Daarnaast maken ze hun slogan ”From The Old To The New” zeker waar, want ook swingbeat, de 70's, 80's, 90’s en de beste nummers van het afgelopen decennium komen voorbij.

BOSS is een clubavond waar de eerste generatie bezoekers van Bassline, het langstlopende hip hop en R&B feest van Nederland, hun hart ophalen. Daarnaast komen ook de jongere muziekliefhebbers aan hun trekken.

Paradiso Programme

Programma