Programma
Paradiso

Boss

Boss

vrijdag 20 maart 2015

vrijdag 20 maart 2015

Met uitverkochte edities en optredens van onder andere Redman, Snoop Dogg, Busta Rhymes, Mr. Ed Lover, Big Daddy Kane en De La Soul, is BOSS één van de meest succesvolle clubavonden van Nederland. Onder leiding van het team bestaande uit: DJ Switch en MC's Fit en Aries is het bij BOSS een hele avond lang genieten van de beste old school hiphop en r&b. Daarnaast maken ze hun slogan ”From The Old To The New” zeker waar, want ook swingbeat, de 70's, 80's, 90’s en de beste nummers van het afgelopen decennium komen voorbij.

BOSS is een clubavond waar de eerste generatie bezoekers van Bassline, het langstlopende hip hop en R&B feest van Nederland, hun hart ophalen. Daarnaast komen ook de jongere muziekliefhebbers aan hun trekken.


In de kleine zaal: Dam Dutchess x Femtastic present: "FAM - Fam First" Releaseparty

Op 20 maart staan de dames van FAM, na de succesvolle Zweedse release van het album ‘Fam First’, weer op het podium voor een Nederlandse release tijdens BOSS in de Paradiso, Amsterdam. In de Kleine Zaal voegt de live entertainment, energie en feestelijke stemming een extra dimensie toe aan de reguliere BOSS party. Verwacht een mix van Tropical Bass, newskool VS oldskool HipHop, elektronische Soul en Dancehall. Vanaf nu kun je het album "Fam First" streamen op Spotify & kopen op I-tunes.


Uitsluitend toegang 18 jaar en ouder. Bij twijfel wordt legitimatie gevraagd.

Paradiso Programme

Programma