Programma
Borokov Borokov

Borokov Borokov + Niko

Borokov Borokov + Niko

donderdag 13 oktober 2022

donderdag 13 oktober 2022

In Cinetol

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 21:00

Het Belgische collectief Borokov Borokov staat garant voor energieke en rauwe shows, waarbij het moeilijk is om niet zwetend mee te dansen. Het uit Antwerpen afkomstige project mixen hi-NRG, punk, pop, hardcore, lounge muziek en power ballads tot één absurd geheel. Het trio heeft op dit moment drie albums uit 'Enkel Duetten', 'Wachtmuziek' en 'De Verkeerde Fout.' Onlangs werd hier de single '+32456393836' aan toegevoegd, waar je heen en weer wordt geslingerd tussen synthesizers, gamegeluiden en telefoongesprekken. Een avond met Borokov Borokov leidt tot een sympathieke synthpop mindfuck waarbij de Vlaamse tongval een cadeautje is.

Support: Niko

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Cinetol

  • Borokov Borokov
  • Niko

Gratis met de Indiestadpas 2022

Dit concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2022. De Indiestadpas 2022 is vanaf nu verkrijgbaar via de website van Indiestad. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Meld je aan voor dit concert via onderstaande link. Let op: er is slechts een beperkt aantal plekken voor dit concert. Kun je niet meer komen? Meld je dan af via [email protected] en maak iemand anders blij met jouw plekje. 

Meld je aan voor dit concert
Gratis met de Indiestadpas 2023
Op donderdag 13 oktober staat het Vlaamse Borokov Borokov in de Cinetol Amsterdam voor een concert. Klik hier voor meer info & tickets.

Borokov Borokov

Moeilijke Tijden

Route naar Cinetol

Cinetol is gevestigd op Tolstraat 182 in de Amsterdamse Pijp. Bij Cinetol kun je ook terecht voor een hapje eten. Er is een beperkt aantal betaalde parkeerplekken in de buurt en de dichtstbijzijnde tramhalte is de Lutmastraat. 

Paradiso Programme

Programma