Programma
Johannes de boom

BOOM!

BOOM!

zondag 24 juni 2018

zondag 24 juni 2018

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 17:00, Zaal sluit: 21:00, Hoofdprogramma: 17:30

De Boom’s Birthday Bash! Johannes de Boom, de volgetatoeëerde ‘opa van de Nederlandstalige rock-‘n-roll’ viert zijn zeventigste verjaardag en presenteert daarbij zijn biografie. Met gastoptredens van niemand minder dan Dikke Dennis en de Røckers, Rudeboy Remington en leden van Peter Pan Speedrock en The Helloweeners belooft dat een mooi feestje te worden. Zangeres/biografe Alexandra Vierkant alias NachtSuster signeert samen met De Boom zijn langverwachte illustere levensverhaal: ‘BOOM! De wonderbaarlijke reis van een rock-‘n-roll reus’.

Wil je dit rock-‘n-roll’-partijtje niet missen? Koop dan hier je ticket

Maaltijd van VegaCarib
De catering wordt tijdens deze avond verzorgd door VegaCarib. Een vegan driegangenmenu kost slechts 10 euro. Dit moet ter plekke cash betaald worden. Reserveren doe je via dit formulier.

LET OP! Je kunt je nog t/m vrijdag 22 juni aanmelden voor het diner. Daarna is het helaas niet meer mogelijk. Dit doen we zodat we zo duurzaam mogelijk kunnen inkopen en er geen eten overblijft.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Johannes de Boom
  • NachtSuster
  • Dikke Dennis
  • The Deaf
  • Peter Pan Speedrock

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma