Programma
Bongeziwe website

Bongeziwe Mabandla

Bongeziwe Mabandla

dinsdag 7 april 2020

dinsdag 7 april 2020

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 20:30, Hoofdprogramma: 21:00

(English info below)
Nederlands:
Het concert van Bongeziwe Mabandla op 7 april is uitgesteld en vindt nu plaats op maandag 22 juni om 21:00 (zaal open: 20:30 uur). De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie. 

English:
The April 7th concert of Bongeziwe Mabandla is postponed to Monday June 22nd at 21:00h (doors: 20:30h). The location and times have not changed. Bought tickets remain valid for the new date of the concert. All ticket buyers will receive an e-mail with details shortly.

=============

Bongeziwe Mabandla laat traditionele en moderne muzikale invloeden versmelten in vindingrijke afro-folknummers. De zanger en gitarist groeide op aan de Oostkaap van Zuid-Afrika, maar verhuisde later naar Johannesburg om te werken aan zijn carrière. Ondanks deze verandering bleef hij zingen en schrijven in het Xhosa, zijn moedertaal. In 2017 maakte hij indruk met zijn tweede album Mangaliso (‘Wonder’), waarmee Mabandla een South African Music Award (SAMA) won. Nu is het slechts een kwestie van tijd voordat zijn nieuwe benadering van Afrikaanse muziek ook wereldwijd gehoord wordt. De release van zijn derde album komt daarom precies op tijd.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Bongeziwe Mabandla
Hqdefault 200121 174900

Ndokulandela

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma