Programma
Bongeziwe website

Bongeziwe Mabandla

Bongeziwe Mabandla

maandag 22 juni 2020

maandag 22 juni 2020

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 20:30, Hoofdprogramma: 21:00

(English info below)
Nederlands:
Het concert van Bongeziwe Mabandla op 22 juni is uitgesteld en vindt nu plaats op dinsdag 6 oktober om 20:00 (zaal open: 19:00 uur). Let op: de aanvangstijden zijn gewijzigd. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie. 
English:
The June 22nd concert of Bongeziwe Mabandla is postponed to Tuesday October 6th at 20:00h (doors: 19:00h). Please note: the times of the concert have changed. Bought tickets remain valid for the new date of the concert. All ticket buyers will receive an e-mail with details shortly.

=============

Bongeziwe Mabandla laat traditionele en moderne muzikale invloeden versmelten in vindingrijke afro-folknummers. De zanger en gitarist groeide op aan de Oostkaap van Zuid-Afrika, maar verhuisde later naar Johannesburg om te werken aan zijn carrière. Ondanks deze verandering bleef hij zingen en schrijven in het Xhosa, zijn moedertaal. In 2017 maakte hij indruk met zijn tweede album Mangaliso (‘Wonder’), waarmee Mabandla een South African Music Award (SAMA) won. Nu is het slechts een kwestie van tijd voordat zijn nieuwe benadering van Afrikaanse muziek ook wereldwijd gehoord wordt. De release van zijn derde album komt daarom precies op tijd.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Bongeziwe Mabandla
Hqdefault 200317 104621

Ndokulandela

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma