Programma
Bongeziwe website

Bongeziwe Mabandla

Bongeziwe Mabandla

dinsdag 6 oktober 2020

dinsdag 6 oktober 2020

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:00

NL
Dit is een programma met zitplaatsen.
Legitimatie hoofdkoper vereist aan de zaal.
Tickets zijn persoonlijk en kunnen niet worden doorverkocht.

EN
This show is seated.
Main buyer needs to bring ID to the venue.
Tickets are personal and cannot be resold.

NL: Dit programma is verplaatst van de kleine naar de grote zaal van Paradiso. Let op: dit is het verplaatste programma van 22 juni. Alle gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum in oktober.
ENG: This concert is moved to Paradiso's main hall. Please note: this is the postponed concert of June 22nd. All bought tickets remain valid for the new date of the concert in October.

Bongeziwe Mabandla laat traditionele en moderne muzikale invloeden versmelten in vindingrijke afro-folknummers. De zanger en gitarist groeide op aan de Oostkaap van Zuid-Afrika, maar verhuisde later naar Johannesburg om te werken aan zijn carrière. Ondanks deze verandering bleef hij zingen en schrijven in het Xhosa, zijn moedertaal. In 2017 maakte hij indruk met zijn tweede album Mangaliso (‘Wonder’), waarmee Mabandla een South African Music Award (SAMA) won. Nu is het slechts een kwestie van tijd voordat zijn nieuwe benadering van Afrikaanse muziek ook wereldwijd gehoord wordt. De release van zijn derde album komt daarom precies op tijd.

Paradiso is één van de culturele instellingen die van de veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland een ontheffing krijgt op de maximaal toegestane capaciteit van 30 personen. Dit programma gaat daarom door zoals gepland.

Paradiso heeft strikte maatregelen getroffen om concerten en programma’s mogelijk te maken. Deze zijn in lijn met de geldende richtlijnen van het RIVM. Nieuw daarbij is dat het dragen van een mondkapje verplicht is. Alleen op je zitplaats mag je mondkapje af. Meer informatie over de coronamaatregelen in Paradiso vind je hier. Lees deze voor bezoek door.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Bongeziwe Mabandla

Concert verplaatst naar de grote zaal van Paradiso

Goed nieuws: het uitverkochte concert van Bongeziwe Mabandla kan doorgaan op dinsdag 6 oktober. De show zou eigenlijk plaatsvinden in de kleine zaal van Paradiso, maar is nu verplaatst naar de grote zaal zodat het publiek zitplaatsen heeft en zo de 1,5 meter afstand tussen bezoekers aangehouden kan worden. De zanger en gitarist gaat voor zijn aankomende concerten solo op tournee; het belooft een bijzondere en intieme avond te worden.

Hqdefault 200428 113956

Ndokulandela

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma