Programma
04030010

Bodega + Deep Tan

Bodega + Deep Tan

zondag 3 april 2022

zondag 3 april 2022

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 21:00

Deze art-rockband uit Brooklyn, New York is wild, minimalistisch en onder invloed van postpunk, moderne pop, hiphop en krautrock. Kortom, een bijzondere mix die je zeker niet onberoerd laat. Debuutalbum ‘Endless Scroll’, werd geproduceerd door Austin Brown (Parquet Courts). Het nieuwe album 'Broken Equipment', is geïnspireerd door een boekenclub en dat is terug te zien aan de teksten: existentiële dilemma's worden aangedreven met ironische humor en zeer persoonlijke teksten met nog altijd dezelfde onweerstaanbare post-punkgrooves.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Bodega

Indiestadpas

Dit concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2022. De Indiestadpas 2022 is vanaf nu verkrijgbaar via de website van Indiestad. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Meld je aan voor dit concert via onderstaande link.

Op 3 april 2022 geeft art-punkband BODEGA een optreden in Paradiso Noord. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

BODEGA

Doers

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma