Programma
BUJU new

BNXN

BNXN

donderdag 20 april 2023

donderdag 20 april 2023

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit is het verplaatste concert van zaterdag 15 april in Paradiso. Tickets gekocht voor die datum zijn ook geldig voor de nieuwe datum.

  • Toegang voor 18 jaar en ouder

BNXN, voorheen bekend als BUJU, is een 25-jarige afrofusion singer-songwriter uit Nigeria. Zijn muziekcatalogus is een plek waar zijn eigen liefdesleven als grootste inspiratiebron geldt en harmonieuze vocals met feelgood afrobeats worden gecombineerd. 

Na het releasen van een aantal singles ontving BNXN in 2019 een nominatie voor de categorie 'Rookie of the Year' bij de HipTV Headies Awards. Zijn talent bleef niet onopgemerkt; superster Burna Boy besloot na het horen van Buju's single 'L'Enu' uit 2020 gelijk op een remix te springen. De spraakmakende releases bleven vervolgens binnenstromen, met een feature van Wizkid op zijn EP 'Bad Since '97' uit 2022 als meest recente voorbeeld.


Support: WANI

Line-up

Club

  • BNXN
BNXN fka Buju - In My Mind

BNXN fka Buju

In My Mind

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

BNXN Topnummers

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma