Programma
BUJU new

BNXN

BNXN

zaterdag 15 april 2023

zaterdag 15 april 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 23:59, Hoofdprogramma: 23:59

Het concert van BNXN in Paradiso op zaterdag 15 april is verplaatst naar donderdag 20 april in Tolhuistuin. De aanvangstijd is aangepast. Alle gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe locatie. Kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

  • Toegang voor 18 jaar en ouder

BNXN, voorheen bekend als BUJU, is een 25-jarige afrofusion singer-songwriter uit Nigeria. Zijn muziekcatalogus is een plek waar zijn eigen liefdesleven als grootste inspiratiebron geldt en harmonieuze vocals met feelgood afrobeats worden gecombineerd. 

Na het releasen van een aantal singles ontving BNXN in 2019 een nominatie voor de categorie 'Rookie of the Year' bij de HipTV Headies Awards. Zijn talent bleef niet onopgemerkt; superster Burna Boy besloot na het horen van Buju's single 'L'Enu' uit 2020 gelijk op een remix te springen. De spraakmakende releases bleven vervolgens binnenstromen, met een feature van Wizkid op zijn EP 'Bad Since '97' uit 2022 als meest recente voorbeeld.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • BNXN
BNXN fka Buju - In My Mind

BNXN fka Buju

In My Mind

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma