Programma
BLKDOG

BLKDOG - Summer Dance Forever 2021

BLKDOG - Summer Dance Forever 2021

woensdag 18 augustus 2021

woensdag 18 augustus 2021

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Het is bij dit programma verplicht om naast een geldig ticket, ook een coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app óf een coronacertificaat (DCC) in de app van een ander Europees land te tonen aan de ingang. Dit kan een volledige vaccinatie- of herstelbewijs zijn, of een negatieve testuitslag. In geval van het laatste moeten bezoekers een gratis testafspraak inplannen via testenvoortoegang.org. Na afname van de test ontvang je binnen een uur de uitslag en op vertoon van een negatieve testbewijs krijg je vervolgens toegang tot de zaal. Je test mag maximaal 24 uur oud zijn.

Check alle actuele informatie in de FAQ op de website van Summer Dance Forever.

Dit programma is onderdeel van het internationale hiphopdansfestival Summer Dance Forever.

BLKDOG is Botis Seva's beklijvende commentaar op volwassenheid als een kinderlijke kunstenaar. Met een geavanceerde mix van hiphopdans en fysiek theater verkent BLKDOG het innerlijke slagveld van een ouder wordende kunstenaar die zijn wereldvreemdheid behoudt. Geïnspireerd door 'Shoot The Damn Dog' van Sally Brampton is dit genre-tartende werk de ultieme zoektocht naar acceptatie. Elk kind is een kunstenaar - maar hoe overleeft een kunstenaar de weg naar volwassenheid? BLKDOG ging in de herfst van 2019 in première in Sadler's Wells met overweldigende reacties van publiek, kunstenaars en critici als resultaat. Botis ontving in april 2019 een Olivier award voor Beste Nieuwe Dansproductie voor BLKDOG en de show was ook te zien tijdens Summer Dance Forever 2019.

Summer Dance Forever
Amsterdam is elk jaar in augustus de wereldhoofdstad van de dans. Naast battles waarin dansers het tegen elkaar opnemen, theatervoorstellingen van gevestigd talent, jonge en nieuwe makers, clubnachten met soulvolle dansmuziek en workshops voor alle dansstijlen biedt hiphopdansfestival Summer Dance Forever een toegankelijk en divers programma voor dansers en dansliefhebbers.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Externe locatie

    Paradiso Programme

    Programma