Programma
BLKJKS persfoto

BLK JKS

BLK JKS

zaterdag 18 juni 2022

zaterdag 18 juni 2022

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Dit concert is gratis te bezoeken met de Ticket to the Tropics Pas 2022. Kijk onderaan deze pagina voor meer informatie.

De Zuid-Afrikaanse artrockband BLK JKS (spreek uit als: black jacks) werd opgericht in 2000 en bracht negen jaar later hun debuutalbum 'After Robots' uit. De vier bandleden zijn afkomstig uit de metropool Johannesburg en moesten voor een platencontract uitwijken naar de VS. ‘After Robots’ is een jachtige, meeslepende plaat die de bloeddruk opvoert met indringende, complexe, meertalige songs. Niemand minder dan Dave Grohl is groot fan en omschreef 'After Robots' als een van zijn favoriete albums van dat jaar. In 2021 werd de langverwachte tweede langspeler 'Abandu / Before Humans' uitgebracht via Glitterbeat Records. De plaat is wederom een divers en eigenzinnig album waarop rock en indie wordt gemixt met genres als Afrikaanse funkrock en hiphop. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • BLK JKS

Ticket to the Tropics staat voor dansmuziek uit alle werelddelen, oud en nieuw, van samba tot cumbia en van kaseko tot kuduro. Hier stoffen we toffe platen af, duiken we nieuwe pareltjes op en houden we bij welke concerten je niet mag missen.

Met de Ticket to the Tropics-pas kun je voor een vaste prijs jaarlijks een aantal geselecteerde concerten in dit genre bezoeken. De pas gaf de afgelopen drie jaar toegang tot onder meer concerten van Kokoko!, Songhoy Blues, Fatoumata Diawara, Mbongwana Star, Gallowstreet, Felabration met Jungle by Night, Dengue Dengue Dengue, en vele anderen. 

Hoe werkt het?
Pashouders moeten een vrijkaart bestellen via een speciale ticketlink die ze per e-mail ontvangen, na activatie van de pas. Entree is alleen op vertoon van vrijkaart EN de fysieke Ticket to the Tropics-pas 2022. Voor sommige programma's is een beperkt aantal vrijkaarten beschikbaar, dus wees er snel bij.

Geldigheid pas
De pas is geldig vanaf 1 januari 2022 t/m 31 december 2022. De pas is vanaf februari 2022 te bestellen in de webshop van Paradiso. 

Let wel op: de pas van 2020/2021 is vanwege corona verlengd en het komende jaar ook geldig voor alle concerten die oorspronkelijk zouden plaatsvinden in 2020/2021 en zijn verplaatst naar 2022. Kijk goed op onze website welke pas geldig is voor het concert wat je wil bezoeken.

Het concert van BLK JKS is te bezoeken met de Ticket to the Tropics-Pas 2022.

BLK JKS - HARARE

BLK JKS

HARARE

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma