Programma
Blanks LR

Blanks + FAY

Blanks + FAY

Sunday 3 December 2023

Sunday 3 December 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 20:30, Voorprogramma: 18:45, Hoofdprogramma: 21:30

Tickets zijn vanaf twee dagen voorafgaand aan het programma te downloaden via je Paradiso-account of de e-mailbevestiging.

Blanks, oftewel de Nederlandse multi-instrumentalist en zanger Simon de Wit, werd internationaal bekend via YouTube. Hij maakt video’s waarin hij bekende nummers covert en in een nieuw jasje steekt, maar schrijft daarnaast ook eigen materiaal. Hoe dat klinkt? Als vrolijke, dansbare pop met invloeden uit het geluid van de jaren '80.  In 2021 verscheen zijn succesvolle debuutalbum 'Nothing Lasts Forever And That's OK´, en het afgelopen seizoen heeft hij veel nieuwe harten veroverd met zijn optredens in Beste Zangers. Blanks heeft onlangs nieuwe singles uitgebracht en zijn tour door Europa aangekondigd. Achter de schermen is hij daarnaast betrokken bij het schrijven van muziek voor o.a. MEAU en Pommelien Thijs. Op 3 december is hij te zien in de Grote Zaal van Paradiso.

Support act: FAY

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Blanks
Blanks

Blanks

What You Got (Ayo)

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma