Programma
Bink Beats door Isabelle Renate la Poutré ori

BinkBeats - Super-Sonic Jazz Festival

BinkBeats - Super-Sonic Jazz Festival

donderdag 14 november 2019

donderdag 14 november 2019

In Vondelkerk

Zaal open: 20:00, Zaal sluit: 22:30, Hoofdprogramma: 20:30

Producer, componist en multi-instrumentalist BINKBEATS heeft een uniek oor voor het vertalen van organische geluiden naar muziek. BINKBEATS, oftewel Frank Wienk uit Utrecht, brak in 2014 internationaal door met zijn 'Beats Unraveled'-serie op het YouTube-kanaal van Boiler Room. In de videoserie covert Wienk met behulp van niet-traditionele instrumenten op gigantisch innovatieve wijze nummers van acts als Atoms For Peace, Flying Lotus en Aphex Twin. Anno 2019 heeft hij een indrukwekkend CV opgebouwd: zo verkocht BINKBEATS de prestigieuze Royal Albert Hall in Londen uit, heeft hij een grote online following en speelt hij een belangrijke rol in de creatieve broedplaats Kytopia in Utrecht. Ook nam hij verschillende originele soloalbums op én ontwikkelde een hij magische onemanshow waarin hij zelf meer dan vijftig instrumenten bespeelt, welke dit jaar te zien is in de prachtige Vondelkerk tijdens het Super-Sonic Jazz Festival.

Foto: Isabelle Renate La Poutré

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Vondelkerk

  • Binkbeats

Super-Sonic Jazz Festival 2019

Dit concert is onderdeel van het Super-Sonic Jazz Festival 2019. Daarvoor zijn ook Passepartouts te koop voor €104,50. Daarmee kun je naast Hiatus Kaiyote ook naar alle andere programma's op 13, 14, 15, 16 en 17 november in Paradiso, De Vondelkerk en De Duif. Op die dagen staan onder andere Yussef Dayes, Kamaal Williams, Nubya Garcia, KOKOROKO, Nubiyan Twist en Bilal op het podium. De Passepartouts zijn zeer beperkt verkrijgbaar. 

BINKBEATS - Little Nerves feat. Niels Broos

BINKBEATS

Little Nerves feat. Niels Broos

BINKBEATS -  Live at the Royal Albert Hall

BINKBEATS

Live at the Royal Albert Hall (Boiler Room London)

Route naar Vondelkerk

De Vondelkerk is gevestigd op Vondelstraat 120A, direct naast het Vondelpark in Amsterdam. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. We raden af om met de auto te komen. 

Paradiso Programme

Programma