Billy Strings

Billy Strings

dinsdag 7 november

Paradiso

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Ticket € 28,00

Voor leden

Prijs is inclusief € 3,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Prijs is inclusief € 3,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Er is ook een concert van Billy Strings op maandag 6 november. Tickets worden twee dagen voorafgaand aan het programma per e-mail toegestuurd.

De uit Michigan afkomstige en in Nashville wonende Billy Strings heeft met zijn dertig jaar een indrukwekkend cv. De singer-songwriter en muzikant won talloze prijzen voor zijn albums, waaronder een Grammy voor 'Home' en stond op verschillende grote festivals. Met persoonlijke teksten en invloeden van bluegrass, klassieke rock, metal en pyschedelische invloeden wordt Strings gezien als één van de meest veelbelovende muzikanten van zijn generatie. 
Eind 2022 bracht de muzikant 'Me/And/Dad' uit, een album dat hij maakte met zijn vader, Terry Barber, die hem gitaar leerde spelen. Dit album is een droom die uitkomt, want samen vieren ze hiermee hun liefde voor bluegrass, country, muziek en natuurlijk elkaar.

Line-up

Paradiso: Grote Zaal

  • Billy Strings
Billy place

Billy Strings

Love and Regret

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma