Programma
Billy Strings

Billy Strings

Billy Strings

dinsdag 7 november 2023

dinsdag 7 november 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Dit concert is uitverkocht. We hebben een wachtlijst geopend voor het concert hiervoor kun je je hier registreren. Heb je een ticket maar kun/wil je niet meer naar het concert? Dan kun je een ticket uit je bestelling aanbieden aan iemand op de wachtlijst via je account. Zie deze pagina voor meer informatie over de wachtlijst en het teruggeven van tickets.

Tickets worden twee dagen voorafgaand aan het programma per e-mail toegestuurd.

Het Billy Strings concert heeft een pauze. De geschatte eindtijd is 23:00 uur.

De uit Michigan afkomstige en in Nashville wonende Billy Strings heeft met zijn dertig jaar een indrukwekkend cv. De singer-songwriter en muzikant won talloze prijzen voor zijn albums, waaronder een Grammy voor 'Home' en stond op verschillende grote festivals. Met persoonlijke teksten en invloeden van bluegrass, klassieke rock, metal en pyschedelische invloeden wordt Strings gezien als één van de meest veelbelovende muzikanten van zijn generatie. 
Eind 2022 bracht de muzikant 'Me/And/Dad' uit, een album dat hij maakte met zijn vader, Terry Barber, die hem gitaar leerde spelen. Dit album is een droom die uitkomt, want samen vieren ze hiermee hun liefde voor bluegrass, country, muziek en natuurlijk elkaar.

Line-up

Grote Zaal

  • Billy Strings
Billy place

Billy Strings

Love and Regret

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma