Programma
Billy Raffoul web

Billy Raffoul

Billy Raffoul

zaterdag 26 september 2020

zaterdag 26 september 2020

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Dit concert is uitgesteld naar 14 mei 2021. Gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum.

(English info below)
Nederlands:
Het concert van Billy Raffoul op 28 april en 25 september is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op 14 mei 2021. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met verdere informatie. 

English:
The September 6th concert of Billy Raffoul is postponed to May 14th 2021. Your ticket remains valid for the new date of the concert. All ticket buyers will receive an e-mail with details. 

==========

De Canadese Billy Raffoul bracht in 2017 zijn debuutsingle ‘Driver’ uit, welke sindsdien dient als het visitekaartje van de 25 jarige singer-songwriter. Raffoul weet zijn nummers aan te drijven met zijn soulvolle stem en gevoelige teksten, welke naar eigen zijn geïnspireerd zijn door de muziek van gevierde muzikanten als Jeff Buckley, Neil Young en Joe Cocker. Na het uitbrengen van verschillende singles en de EP’s ‘1975’ en ‘The Running Wild’, verdeelt Raffoul nu zijn tijd tussen Nashville en Los Angeles, waar hij tussen het spelen van shows door met verschillende artiesten heeft samenwerkt. Zo is zijn eerste EP geproduceerd door Mike Crossey (Arctic Monkeys, Foals, The 1975, Kaleo) en heeft hij het support verzorgd voor acts als Kings of Leon, ZZ Ward, Mondo Cozmo en Judah & The Lion.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Billy Raffoul
Op 26 september staat de soulvolle singer-songwriter Billy Raffoul in Paradiso. Tickets zijn hier verkrijgbaar.
Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Hqdefault 200403 110432 1
Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma